Sisämaalaus

Sorcolor Oy on omakotitalojen ja taloyhtiöiden sisä-ja ulkomaalauksiin keskittynyt yritys. Kaikessa maalaustoiminnassa oleellista on huolellinen pohjatyö, oikeat työmenetelmät sekä ennenkaikkea oikea asenne.

Sorcolorin iloiset maalarit keskittyvät ulkomaalaussesongin ulkopuolella sisäpuolen maalauksiin. Sorcolor Oy:n toiminnan peritaattena on ahkera ja iloinen työasenne sekä tinkimätön työnjälki. Sorcolor Oy maalaa kaikki sisä-ja ulkopuolen maalaukset rajattoman hyvin. Sorcolor Oy:n maalarit kouluttautuvat jatkuvasti. Sorcolor Oy toimii tiiviissä yhteistyössä suurimpien suomalaisten maalinvalmistajien kanssa. Koulutuksella ja hyvällä yhteistyökumppaniverkostolla varmistetaan tinkimätön työnjälki sekä oikeat ja uusimmat työmenetelmä.

Paneelikaton maalaus

Paneelikatto on kaunis, luonnonmukainen ja elävä kattomateriaali. Maalamalla paneelikatosta saat rajattoman kauniin ja valoisan lopputuloksen. Joissakin tapauksissa paneelikatto (puunvärinen) voidaan kokea kuitenkin liian tummana ja jopa ”päälle kaatuvana”.

Kun paneelikatto halutaan maalata, tulee maalauksen yhteydessä huomioida riittävä suojaus sekä oikeat materiaalit. Suojauksessa olennaista on työjärjestyksen suunnittelu, työskenneltävän tilan tyhjentäminen ylimääräisestä tavarasta sekä lattian ja seinien suojaus. Irtoava tai hilseilevä maali tai lakka poistetaan ennen maalausta.

Uudet puupinnat puhdistetaan pölystä ja mikäli katoissa on selvää likaa, katto pestään ennen maalausta. Maalaus suoritetaan kahteen kertaan. Ensimmäisellä maalauskerralla tulee huomioida, että käytettävä maali on peittävää, niin etteivät oksankohdat tai kellastuminen tule läpi.

Toisella kerroksella varmistetaan tasainen,  ja silmää miellyttävä rajattoman hyvä © kokonaisuus. Maalaus suoritetaan ruiskumaalauksena sekä viimeistellään pensselillä.

seinien maalaus  

Sisäseinän maalauksessa olennaista on suojaus, pohjatyöt, pohjustus sekä pintamaalaus oikeilla työvälineillä sekä materiaaleilla. Kuten muussakin maalauksessa sisämaalauksessa ensimmäinen työvaihe on maalattavan pinnan peseminen.

Pesun jälkeen hilseilevä maali kaavitaan kaavinraudalla. Pohjatöissä kaikki kiiltävät maalipinnat hiotaan himmeiksi, halkeamat aukaistaan sekä heikosti kiinni oleva tasoite poistetaan.

Ennen maalaustyön aloittamista kaikki kolot, aukaistut halkeamat ja epätasaisuudet tasoitetaan seinätasoitteella. Tasoitetut kohdat hiotaan seinän kanssa samalle pinnalle. Ennen maalauksen aloittamista tarkistetaan että tasoitus on onnistunut. Tasoituksen jälkeen tasoitetut kohdat maalataan pohjamaalilla.

Pohjamaalauksen jälkeen pinta maalataan 1-2 kertaan. Maali voidaan levittää ruiskulla. Pinta viimeistellään aina telalla.

Puulattian maalaus

Puulattian maalauksessa oleellista on puun pinnan puhdistaminen pölystä, rasvasta, öljystä ja pihkasta. Kaikki hilseilevä ja heikosti kiinni oleva maali irroitetaan. Maalattava pinta hiotaan himmeäksi, niin että uusi maalikerros pääsee kiinnitymään hyvin.

Hiontapöly poistetaan moppamalla tai imuroimalla ennen maalauksen aloittamista. Pohja viimeistellään kittaamalla pienet kolot ja naarmut puukiiloilla ja lakkakitillä.

Kitatut kohdat maalataan hionnan jälkeen erityisellä pohjamaalilla, joka ei päästä oksankohtia eikä kellastumista lävitse.

Pintamaalaus suoritetaan ruiskulla ja viimeistellään pensselillä.

Liitutaulun maalaus sisäseinään

Unohtuuko ostokset? Olisiko lapset onnellisia, kun saa luvan kanssa piirtää seinään? Liitutauluseinän maalaus on helppoa. Kaikille Liitu-seinän ostajille liidut kaupanpäälle!

Kun valitset sisämaalaustyöhön Sorcolorin ammattilaisen, vältyt virheiltä!

Ilmainen arviokäynti ja kirjallinen tarjous

Arviokäynnin pohjalta huoltomaalaukselle laaditaan tarkka sisältö ja saat tarjouksen sisämaalaustyön toteutuksesta.

Kiinteähintainen urakkasopimus

Urakkasopimukseen kirjataan sisämaalauksen sisältö, tarkka hinta ja työn aikataulu.

Aikataulun tarkistus viikkoa ennen aloitusta

Maalarit ovat sinuun yhteydessä noin viikkoa ennen sovittua toimitusaikaa. Silloin päätetään yhdessä maalaustyön aloitukselle tarkka aika.

Realistinen ja pitävä aikataulu

Sisämaalaustyöt kestävät yleensä 1–5 työpäivää työn laajuudesta riippuen. 

Siisti työn jälki, suomalaiset maalarit, ei alihankkijoita

Maalausympäristö pidetään siistinä urakan jokaisena työpäivänä. Huolehdimme myös loppusiivouksesta ja viemme jätteet asianmukaisesti kierrätykseen.

Lopputarkastus, asiakastyytyväisyyskysely

Urakan valmistuttua työ tarkastetaan yhdessä. Saat lopputarkastuspöytäkirjan, jossa mainitaan kaikki tehdyt työvaiheet ja käytetyt materiaalit. Lopuksi pyydämme asiakaspalautetta urakan onnistumisesta ja kehityskohdista.

Takuu maalaustöille

Annamme sisämaalaustöille kahden vuoden takuun. Se kattaa työ- ja asennusvirheet.

Pyydä tarjous sisämaalauksesta

Olemme yhteydessä viimeistään arkipäivän kuluessa

  • Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sisämaalaukset Uudenmaan, Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella:

SATAKUNTA:

Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi,  Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila

VARSINAIS-SUOMI:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

UUSIMAA:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

PIRKANMAA

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi, Hämeenlinna, Iittala ja Urjala.